Tombo Ati

Tombo ati iku Limo perkarane.
kaping pisan moco qur’an lan maknane.
kaping pindho sholat wengi lakonono.
kaping telu wong kang sholeh kumpulono.
kaping papat kudu weteng ingkang luwe.
kaping limo dzikir wengi ingkang suwe.
salah sawijine sopo biso ngelakoni.
mugi – mugi Gusti Allah nyembadhani.




….Sakit hati membuat hidup morat-marit🙂

Jum’at, 03.00 am.

Comments are closed.

%d bloggers like this: